lauantai 3. elokuuta 2013

Lauantaipäivän puuhailua

Vieläkään ei iso remppa edisty, pikkupuuhailu hajottaa huomion ja on NIIN kivaa kun tulee valmista! Tai no, jotain on isoon remppaankin tehty: valitsin kylppärin lattiakaakelit, värjäsin, printtasin ja siippa laminoi (kiitos!). Malli on aika traditionaalinen; laitan tähän mallikuvan jonka pohjalta piirsin tuon lattian. "Meille" tulee iso laatat vaaleanvihreinä ja pienet tummanvihreinä.Lisäksi luin mielenkiinnolla Lundian purkuohjeet täältä -- luonnollisesti sen jälkeen kun olin omani jo purkanut...

Jo eilen aloitin Leila Orvokin lepotuolia. Siihen oli varsin helpot ohjeet täällä, mutta niinpä vain sössin toteutuksen ja tuolista tuli vanhan ja kuhmuisen näköinen jo syntyessään -- mikä sinänsä olisi hienoa, jos se olisi ollut tarkoituskin! Tässä tämä varsin syntisen oloinen laitos... tähän kuuluisi vielä päätyyny, mutta ajattelin tehdä sen jostain hempeämmästä joskus. Tuo punainen/musta yhdistelmä on aika raju: tämä taitaa olla perintökalu jostain suvun hurjilta vuosilta? Jos vaikka kirjottu tyyny pehmentäisi vaikutelmaa.Tän päivän varsinainen homma oli eteisen portaitten alle tuleva kaapisto. Erikeeperiä meni ihan toinenkin tippa tän kanssa ahertaessa (lue: ähertäessä). Kolmiulotteinen hahmotus oli kovilla kun pohdin miten portaiden alle tuleva laatikosto pitää rakentaa. Päädyin tekemään kaksi isoa laatikkoa ja niiden päälle kaksi pientä.


Laatikot on tehty kopiopaperilaatikon kulmista: näin etureunoista tuli siistit ja taatusti samankorkuiset. Koko systeemi on tehty samasta jäykästä pahvista. Laatikoiden vetiminä halkaistut puuhelmet -- siniset, koska eteisen tapetti tulee olemaan sinistä.

Portaiden keskitasanteelle on tässä jälkimmäisessä kuvassa jo tehty laudoitus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti