perjantai 19. heinäkuuta 2013

Neiti Patrician muuttumisleikki

Neiti Patricia taitaa olla Notre Damen kellonsoittajan sukua, ainakin luonnontilassaan hän oli hieman... hmm, toispuoleinen.

 
Ensin tarkistetaan kunto, joten vaatteet pois ja tutkitaan. Pieniä valkoisia maaliläiskiä siellä täällä, kengät kuluneet ja hiukset kehnossa kunnossa -- naamasta emme sano mitään...
 
 
Mutta ei hätää: asetoni ja akryylivärit tekevät ihmeitä. Ensin pestään saippualla, sitten hinkkaillaan asetonilla (muutama tikku tässä malliksi töhnästä, milloin lie neiti peseytynyt viimeksi, hyh hyh..) ja sitten taas saippualla. Tässä nyt sitten lähdettiin ihan peruspohjiin asti, eli kasvoista poistettiin kaikki lika ja väri kulmakarvoja ja silmiä myöten. Huulipuna oli oikeassa paikassa joten sitä sai vähän jäädä.
 
 
 
Niin, edellisestä kuvasta selviää mittakaava: neiti Patricia on 9,4 cm pitkä, eli siis 1:18 mittakaavassa 169 cm.


Sitten päästettiin irti sisäinen meikkitaiteilija, joka otti haasteen täysillä vastaan ja veti homman överiksi. Neiti Patricia oli hetken aikaa varsinainen suttura!

 
 
Taiteellista vapautta suitsittiin hieman, jotta neiti uskaltaa ulos ihan päivänvalollakin. Oi miten vihreät silmät hänellä onkaan!! Kyllä uudet kengät ja meikki sentään tekevät Naisen! 

 
 
Neiti Patricia ei millään olisi halunnut pukeutua vanhoihin vaatteisiinsa, mutta uudet ovat vielä räätälillä, joten vaihtoehtoja ei ollut. Neiti halusi kuitenkin lyhentää hameen helmaa... ja odottaa kiihkeästi uusien vaatteiden valmistumista!

 


Tässä vielä jokaiseen muuttumisleikkiin oleellisesti kuuluvat ennen/jälkeen kuvat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti